A A A K K K

Топ-3 об’єкти оренди від «Укрбуду» у столиці

Будiвельна компанiя «УКРБУД» запрошує взяти участь в аукціоні з оренди нерухомості у столиці. Торги проводяться через електронний майданчик polonex у системі «Prozorro.Продажі». Строки оренди нерухомості становлять 2 роки 11 місяців. 

Серед об’єктів приміщення різної площі, які підійдуть під офісні. Стартова ціна користування нерухомість коливається від 10 тис. гривень до понад 300 тис. гривень. Всі приміщення перебувають у гарному технічному стані, цілком готові для використання. 

Топ-3 об’єкта нерухомості у Києві:

Дванадцятиповерхова адмінбудівля площею 13 400 м² в Дніпровському районі столиці. Площа здачі в оренду від «Укрбуду» 4 250 м². Серед переваг об’єкта оренди парковка, цілодобова охорона, укриття за 50 метрів.  Згідно з умовами договору мінімальна  площа для оренди від 16 м², тобто вона підходить для кабінету, максимальна  —  до 660 м² в середньому  це площа цілого поверху. Адреса розташування об’єкта: м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 23.
Посилання на торги: https://bit.ly/49REvby, https://bit.ly/4b9JdT5, https://bit.ly/3y276O0, https://bit.ly/3JBjOpQ, https://bit.ly/3xTZ0Hu.

Дев’ятиповерхова адмінбудівля загальною площею 6071 м². Нерухомість для здачі в оренду 2200 м² у Солом’янському районі Києва. Мінімальна площа оренди 200 м², тобто  один блок з 10 кабінетів, крім того, перший поверх площею  1 000 м²  з окремою вхідною групою. Адреса: м. Київ, вул. Богданівська, 10.
Посилання на торги: https://bit.ly/3xPhEQG

Комерційні приміщення на території житлового комплексу «Подол Град» загальною площею 1366,6 м². Це сучасне містечко з малоповерхових цегляних будинків в стилі модерн, вишукані фасади, просторі планування і розвинена внутрішня інфраструктура. Вдале розташування відносно культурного надбання столиці та транспортної розв’язки. Пропонуються оренда автономними блоками від 148 м² до 864 м². Адреса: м. Київ, Воздвиженка, вул. Дегтярна, 29-31
Посилання на торги:  https://bit.ly/4aPmADF

Довідково. Державне акціонерне товариство «Будiвельна компанiя «УКРБУД» здійснює проєктування об’єктів промислового та цивільного призначення, виконує будівельно-монтажні роботи, здійснює підготовку та перепідготовку робітничих кадрів для потреб будівельної галузі.

Компанія є відкритим державним  акціонерним товариством, до складу якого входить 11 дочірніх підприємств:

  • Проєктний інститути;

  • Навчально-курсові комбінати