A A A K K K

22-кратне зростання. ФДМУ продав Івано-Франківський інститут землеустрою

Фонд державного майна успішно провів онлайн-аукціон з приватизації Івано-Франківського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою. Переможна ставка сягнула 61,6 млн грн, що у 22 рази перевищує стартову ціну лота. За право власності на актив в електронній системі «Прозорро.Продажі» змагалися 23 учасники.

«Результати аукціону свідчать про значний потенціал активу, який відтепер може бути ефективно реалізований приватним власником. Це вигідно як для держави, яка позбувається непрофільного активу, так і для бізнесу, який отримує можливість його розвивати. Важливо, що кошти від приватизації держмайна поповнюють державну казну, із якої фінансуються наші Сили Оборони», –- підкреслив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Інститут розташований у центрі Івано-Франківська, поруч з навчальними закладами, магазинами, спортивними залами, озером та парками. До складу єдиного майнового комплексу ДП входять адміністративний корпус площею 1 880,6 м², 5 од. автотранспорту та 553 од. рухомого майна. На підприємстві працює команда з 30 фахівців. 

Переможцю торгів на оплату вартості лота надається 20 робочих днів після завершення аукціону. Підписання договору купівлі-продажу відбувається після надходження коштів до державного бюджету.

Фонд державного майна запрошує зацікавлених інвесторів долучитися до приватизаційних аукціонів з метою розвитку економіки України. Більше пропозицій можна знайти на сайті https://privatization.gov.ua