A A A K K K

День відкритих дверей на комбінаті хлібопродуктів у Неполоківцях Чернівецької області

5 червня відбувся День відкритих дверей на об’єкті ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів». Зустріч будбувалася безпосередньо на об’єкті приватизаціїю.

У заході взяли участь заступник начальника Регіонального відділення-начальник Управління Ірина Комаровська, представники адміністрації підприємства та Територіальної громади смт Неполоківці Чернівецької області та журналісти ТРК «Суспільне. Буковина».

Присутні мали змогу ознайомитися з виробничою інфраструктурою підприємства. Також Ірина Комаровська розповіла про умови приватизації підприємства та можливості для інвесторів.

«На сьогодні немає альтернативи приватизації цього підприємства, на відновлення якого держава не має коштів.Водночас потужнний інвестор, який придбає актив, вкладе кошти у відновлення виробництва та принесе користь громаді, економіці  та Збройним Силам України», — наголосила Ірина Комаровська.

Наразі ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» є найбільшим приватизаційним об’єктом в регіоні. Він має чимало переваг. Наприклад, тут є власна залізнична гілка, асфальтовані автомобільні дороги, велика земельна ділянка, будівлі та споруди виробничого призначення.