A A A K K K

ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» – на приватизаційному аукціоні

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів». Проведення аукціону в електронній торговій системі “Прозорро.Продажі” заплановане на 1 серпня. Пропозиції від  потенційних інвесторів для участі приймаються до 31 липня.

Стартова ціна – 217,4 млн гривень без ПДВ.

Основний вид діяльності підприємства – виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості (послуги млина, елеватора). 

Актив складається з 129 найменувань нерухомого майна (будівлі, споруди) та інфраструктури. Є можливість нарощувати виробничі потужності або започаткувати власний бізнес. 

На позабалансовому рахунку підприємства перебуває об’єкт, що не підлягає приватизації – протирадіаційне укриття площею 132,8 кв.м за адресою: Чернівецька обл., смт Неполоківці, вул. Магістральна, 43/1.

Станом на 31 березня 2024 року майно комбінату в оренді не перебуває.

За умовами продажу покупець зобов’язаний погасити заборгованість із виплати заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців від дати переходу права власності, а також не допустити звільнення працівників впродовж півроку.

Площа активу – 41,997 тис. м²

Площа земельних ділянок – 198,222 тис. м²;

Реєстрація на аукціон – до 31 липня;

Дата аукціону – 1 серпня, взяти участь (https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240710-12672/)

Адреса – Чернівецька обл., смт Неполоківці, вул. Магістральна,43.

Запрошуємо підприємців взяти участь в приватизаційному аукціоні та відкрити нові перспективи для бізнесу.