A A A K K K

Керівник РВ ФДМУ Микола Іщук провів зустріч з представниками державного підприємства "Екотрансенерго"

Керівник Регіонального  відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук провів зустріч  з представниками державного підприємства "Екотрансенерго". Під час зустрічі обговорили важливі питання щодо підготовки приватизації підприємства, зокрема розглянуто стан екологічних питань. 
 
 
Підприємство було утворене для виконання природоохоронних робіт з відновлення екологічної рівноваги та рекультивації порушених гірничими роботами земель. Станом на сьогодні фінансовий стан підприємства не дає можливості за власні кошти виконувати невідкладні природоохоронні роботи.
 
"Приватизація в Україні — це не просто продаж збиткових підприємств, це шлях до залучення інвестицій, розвитку економіки та створення нових можливостей. Сьогодні ми консолідуємо зусилля, аби об'єднати ініціативи та думки у спільну позицію. Впевнений що тільки разом зможемо вирішити всі актуальні завдання і наша співпраця дасть потужний поштовх для модернізації економіки України", - зазначив Микола Іщук.
 
Продовжуємо працювати над тим, щоб зробити нашу країну привабливою для інвесторів та забезпечити стале економічне зростання.