A A A K K K

Медики екстреної допомоги провели тренінг із надання домедичної допомоги для працівників Регіонального відділення ФДМУ

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» провів тренінг з надання екстреної домедичної допомоги для співробітників Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.
Фахівці медики детально розповіли про порядок дій у різних ситуаціях залежно від травмування, з основними алгоритмами і маніпуляціями для надання домедичної допомоги потерпілим до моменту прибуття медичних.працівників.
 
Присутні відпрацювали прийоми зупинки кровотечі, проведення серцево-легеневої реанімації. Також розглянули теми про порядок надання домедичної допомоги при термічних опіках,  судомах, анафілаксії.
 
"Такі тренінги надзвичайно важливі, кожен повинен вміти правильно надавати необхідну допомогу до приїзду медиків. Прості речі рятують життя. Не менш важливо при цьому не нашкодити постраждалому. Такі знання потрібні вдома, на роботі чи навіть на вулиці", – зазначив начальник РВ ФДМУ Микола Іщук.
 
Після закінчення тренінгу працівники отримали сертифікати за отримані знання.