A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ Микола Іщук провів брифінг про старт проєкту «Земельний банк» та приватизаційні плани на II півріччя

Керівник Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук провів брифінг на тему: "Результати роботи Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, приватизаційні плани на II півріччя та  старт проєкту "Земельний  банк".
 
Микола Іщук зазначив, що від приватизації до державного бюджету надійшло  248,2 млн грн (без ПДВ).

Від оренди держмайна до державного бюджету надійшло  – 32,2 млн грн. 
 
Також розповів, що незабаром стартує проєкт Фонду держмайна ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК. Це оренда державних земель, що наповнить бюджет та відкриє агропідприємцям нові можливості для розвитку.
Орендарі отримають доступ до ринку держземель, зможуть відкривати власні компанії чи невеликі фермерські господарства, належно обробляти землю. Створення нових агробізнесів – це підтримка економіки, зростання суми сплачених податків, створення робочих місць та загалом ефективне використання наявного у держави ресурсу.
 
"Продовжуємо працювати над залученням інвестицій. І ключове завдання, аби темпи та ефективність лише зростали. Надходження коштів від приватизації чи оренди – це підтримка, наповнення українського бюджету, левова частка якого нині спрямована на захист України від російської агресії, загалом на збереження держави, а також це ефективне використання державного майна", – наголосив Микола Іщук.
 
Актуальні пропозиції щодо приватизації держмайна можна знайти на наших ресурсах в telegram — http://surl.li/mwtuw  або на сайті privatization.gov.ua
Детальніше про топові пропозиції оренди держмайна можна дізнатися підписавшись на телеграм-канали:  Оренда в Україні, https://t.me/lviv_spfu