A A A K K K

Про внесення змін до Положення про порядок видачі сертифікатів суб‘єктів оціночної діяльності

від 17 грудня 2012 р.

Про внесення змін до Положення
про порядок видачі сертифікатів
суб‘єктів оціночної діяльності

 

Відповідно до Закону України  від 2 жовтня 2012 року № 5410-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо необхідності обов‘язкового надання витягів та виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»

Н А К А З У Ю:

1. Внести до Положення про порядок видачі сертифікатів суб‘єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 14 березня 2002 року №479, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 березня 2002 року за № 312/6600, такі зміни:

абзац третій пункту 1 розділу II виключити;

пункт 4 розділу II виключити. У зв‘язку з цим вважати пункти 5 і 6 розділу II відповідно пунктами 4 і 5;

викласти додаток  2 у новій редакції, що додається.

2. Начальнику Управління з питань оціночної діяльності Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об‘єктами державної власності забезпечити в установленому законодавством порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу  покласти на директора  Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об‘єктами державної власності.

4. Цей наказ набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України  від 2 жовтня 2012 року № 5410-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо необхідності обов‘язкового надання витягів та виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», але не раніше дня його  офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                 О. Рябченко

  • Додаток