A A A K K K

ФДМУ за підсумками моніторингу оприлюднив перелік №2 оціночних компаній

Фонд державного майна України продовжує інформувати громадськість про результати моніторингу Єдиної бази даних звітів про оцінку майна, складених для цілей оподаткування.

Фондом оприлюднено другий перелік тих суб’єктів оціночної діяльності, до оцінок житлової нерухомості яких у Фонду існують обґрунтовані сумніви у достовірності і здійснюються заходи з перевірки.

Водночас Фондом започатковано надання постійної інформації щодо стану наповнення Єдиної бази у 2017 році. Відповідна інформація за січень – лютий 2017 року відтепер у відкритому доступі.

Фонд наполегливо звертає увагу користувачів послугами з оцінки про ризики співпраці з суб’єктами оціночної діяльності, будь-якими посередниками, які пропонують, допомагають в отриманні чи фактично надають послуги з оцінки, в якій занижена оціночна вартість нерухомого чи рухомого майна.

Нагадаємо, минулого тижня ФДМУ оприлюднив перший перелік суб’єктів оціночної діяльності, до оцінок житлової нерухомості яких у Фонду існують обґрунтовані сумніви у достовірності і здійснюються заходи з перевірки. Фонд впевнений, що оціночна спільнота дасть належну професійну оцінку цій інформації.