A A A K K K

Про внесення змін до Порядку роботи Наглядової ради з питань оціночної діяльності

від 5 лютого 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________Київ№____________

Про внесення змін до Порядку роботи Наглядової ради з питань оціночної діяльності

Відповідно до статті 21 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", на підставі рішення Наглядової ради з питань оціночної діяльності (протокол № 61 від 22.12.2011), з метою посилення відповідальності суб'єктів оціночної діяльності під час виконання робіт з оцінки майна

НАКАЗУЮ:

1. Унести до Порядку роботи Наглядової ради з питань оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 08.05.2002 № 791, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.06.2002 за № 477/6765, такі зміни:

1.1. У розділі VIII:

1.1.1. Абзац другий пункту 32 викласти в такій редакції:

"У разі визнання Наглядовою радою неякісної оцінки майна, проведеної оцінювачами, які працюють у штатному складі суб'єкта оціночної діяльності - суб'єкта господарювання та порушення оцінювачами вимог, що встановлені для рецензування, зокрема тих, які зазначені в другому підпункті пункту 32, є підставою для звернення до Екзаменаційної комісії для прийняття відповідних рішень щодо зазначених оцінювачів".

1.1.2. Абзац другий пункту 32 доповнити новим реченням такого змісту:

"На термін до прийняття та виконання відповідного рішення Екзаменаційної комісії щодо оцінювача, його кваліфікаційне свідоцтво (кваліфікаційний документ) вважається таким, що не дає права здійснювати оціночну діяльність".

2. Начальнику Управління з питань оціночної діяльності забезпечити в установленому законодавством порядку подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту Фонду відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова ФондуО. Рябченко