A A A K K K

Про затвердження уточненого плану розміщення акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод» (код за ЄДРПОУ 00231314)

№ 2875 від 6 червня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

07.06.2012                               Київ                                      № 2875

 

Про затвердження уточненого
плану розміщення акцій 
ПАТ «Київський
мотоциклетний завод»
(код за ЄДРПОУ 00231314)

 

Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного майна», з метою реалізації Помісячного пооб’єктного плану-графіка виставлення на продаж у І-ІV кварталах 2012 року пакетів акцій господарських товариств і холдингових компаній, затвердженого наказом ФДМУ від 27.01.2012 № 143,

          

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити уточнений план розміщення акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод».

2. Управлінню планування та пільгового продажу організувати продаж акцій відповідно до п. 4 Уточненого плану розміщення акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод».

3. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити проведення оцінки пакета акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод», який підлягає продажу на фондових біржах.

4. Управлінню біржової діяльності та  проведення аукціонів  забезпечити організацію продажу пакета акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод» згідно з уточненим планом розміщення акцій.

5. Встановити, що датою оцінки пакета акцій у розмірі 90,811% статутного капіталу ПАТ «Київський мотоциклетний завод», який підлягає продажу за конкурсом з використанням відкритості  пропонування ціни за принципом аукціону, є  31 липня 2012 року.

6. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити проведення оцінки пакета акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод», який підлягає продажу за конкурсом з використанням відкритості  пропонування ціни за принципом аукціону на дату, встановлену п. 5 цього наказу.

7. Управлінню конкурсного продажу забезпечити продаж пакета акцій ПАТ «Київський мотоциклетний завод» згідно з уточненим планом розміщення акцій.

8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління планування та пільгового продажу.

 

Заступник Голови Фонду                                       А. Мангул