A A A K K K

Про внесення змін до Переліку документів, які подаються орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності

від 14 березня 2012 р.

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

        

                                                                                               НАКАЗ

 

______________                                        Київ                                          №___________

 

 

Про внесення змін до Переліку 
документів, які подаються орендодавцеві 
для укладення договору оренди майна, 
що належить до державної власності

 

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про Фонд державного майна України» від 9 грудня 2011 року № 4107-VІ та з метою підвищення ролі держави в питаннях оцінки об’єктів державного майна, які передаються в оренду і оптимізації переліку документів, які подаються орендарем орендодавцеві для укладення договору оренди майна,

НАКАЗУЮ:

1. Унести до Переліку документів, які подаються орендарем орендодавцеві для укладення договору оренди майна, що належить до державної власності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 14.11.2005 № 2975, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.01.2006 за № 29/11903, такі зміни:

- у позиціях 5 та 6 в графі 4 знак та цифру «+2» замінити знаком «-»;

- позицію 7 виключити.

2. Управлінню з питань управління державним майном та орендних відносин подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення забезпечити в установленому порядку розміщення цього наказу на веб-сторінці Фонду державного майна України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                              О. Рябченко