A A A K K K

Про затвердження Порядку визначення вартості відтворення або заміщення земельних поліпшень – будинків, будівель та споруд багатоповерхового житлового будівництва

від 31 травня 2012 р.

 

Фонд державного майна України

 

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

НАКАЗ

 

___________________                         Київ                      № ___________________

 

 

Про затвердження Порядку
визначення вартості відтворення або
заміщення земельних поліпшень – будинків,
будівель та споруд багатоповерхового житлового будівництва
 

На виконання абзацу третього підпункту 2 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання визначення оціночної вартості нерухомості та об'єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються)» від 26 жовтня 2011 р. № 1103 (Офіційний вісник України, 2011 р., № 84, ст. 3073),

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок визначення вартості відтворення або заміщення земельних поліпшень – будинків, будівель та споруд багатоповерхового житлового будівництва, що додається.

2. Управлінню з питань оціночної діяльності Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об'єктами державної власності Фонду державного майна України у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників Голови Фонду державного майна України та Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду державного
майна України
 
_______________________________
Рябченко О. В.
Міністр регіонального розвитку, 
будівництва та житлово-комунального господарства
 
_________________________________
Близнюк А. М