A A A K K K

Про затвердження Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Фонду державного майна України

№ 476 від 8 квітня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.04.2012                                Київ                                    № ­­­­­­­­­­­­­­­ 476

 

Про затвердження Порядку проведення
іспиту кандидатів на заміщення вакантних
посад державних службовців Фонду
державного майна України

 

Відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 (із змінами та доповненнями), та  Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за  № 930/19668,

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Фонду державного майна України, що додається.

2. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення забезпечити розміщення на сайті Фонду Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Фонду державного майна України.

3. Управлінню офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції забезпечити публікацію цього наказу в оперативному додатку державного інформаційного бюлетеня про приватизацію –газеті «Відомості приватизації».

5. Наказ з особового складу від 11.07.2002 № 630 «Про затвердження порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців» вважати таким, що втратив чинність.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на голову конкурсної комісії - першого заступника Голови Фонду.

 

Голова Фонду                                                                   О. Рябченко

  • Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Фонду державного майна України
  • Додаток 1
  • Додаток 2
  • Додаток 3