A A A K K K

Щодо правонаступництва суб’єкта оціночної діяльності - товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Автобан»

№ 2116 від 30 серпня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.08.2013                         Київ                                № 2116

Щодо  правонаступництва
суб’єкта  оціночної діяльності -
товариства з обмеженою відповідальністю
«Фірма Автобан»

Відповідно до  Закону України “Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні” та Положення про порядок анулювання сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання та їх поновлення після анулювання, затвердженого наказом Фонду державного майна України (далі - Фонд) від 27.03.2006   № 513   та    зареєстрованого  в   Міністерстві  юстиції   України  11.04.2006 за № 417/12291, у зв’язку зі зміною організаційно-правової форми приватного акціонерного товариства  «Автобан» на товариство з обмеженою відповідальністю «Фірма Автобан»  відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» (листи до Фонду від 25.07.2013 № 31 та від 06.08.2013 №35)

 

НАКАЗУЮ:

  1. Вважати сертифікат суб‘єкта оціночної діяльності, виданий Фондом приватному акціонерному товариству «Автобан» від 06.09.2011 № 12431/11, дійсним для проведення робіт  (за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах цих напрямів, зазначеними у сертифікаті) товариством з обмеженою відповідальністю «Фірма Автобан», м. Рівне.
  2.  Управлінню з питань оціночної діяльності Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об’єктами державної власності внести відповідні зміни до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності та здійснити заходи щодо інформування громадськості та регіональних відділень Фонду про зміст цього наказу.
  3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління з питань  оціночної діяльності Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об’єктами державної власності.

 

Заступник Голови  Фонду                                                              І. Хотей