A A A K K K

Про затвердження порядку контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об‘єктів приватизації державними органами приватизації

від 25 квітня 2012 р.

 

                               ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ 

                                                              НАКАЗ

                                                                          _____________          Київ                                     №____________

            

 

Про затвердження Порядку

контролю за виконанням умов

договорів купівлі-продажу

об‘єктів приватизації

державними органами приватизації

 

З метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із законодавством України наказую:

         1. Затвердити Порядок контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об‘єктів приватизації державними органами приватизації, що додається.

 

         2. Визнати такими, що втратили чинність:

 

         наказ Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку здійснення державними органами приватизації контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу державного майна» від 19.08.1998 № 1649;

         наказ Фонду державного майна України “Про внесення змін до Порядку здійснення державними органами приватизації контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації” від 27.02.2004 № 372;

         наказ Фонду державного майна України “Про затвердження змін до Порядку здійснення державними органами приватизації контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації” від 24.06.2009 № 967.

 

         3. Управлінню з питань договірного менеджменту забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

 

         4. Управлінню офіційних друкованих видань та міжнародної інтеграції після державної реєстрації цього наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити його опублікування в «Державному інформаційному бюлетені про приватизацію».

 

         5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на уповноважену особу Фонду державного майна відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

         6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

 

             Голова Фонду                                                               О. Рябченко