A A A K K K

Про затвердження Програми підвищення кваліфікації фахівців з питань управління корпоративними правами держави

№ 630 від 7 травня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.05.2012                                 Київ                                          № 630

 

Про затвердження Програми
підвищення кваліфікації фахівців
з питань   управління корпоративними
правами  держави

На виконання абзацу 9 пункту 1 частини 6 статті 23 Закону України «Про приватизацію державного майна» та відповідно до службової записки від 07.05.12 № 17-614с

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Програму та навчальний план підвищення кваліфікації фахівців з питань управління корпоративними правами держави, що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність, Типову програму та навчальний план підвищення кваліфікації фахівців, що здійснюють функції управління корпоративними правами держави, затверджені наказом Фонду від 06.04.2006 № 590 «Про затвердження Типових програм навчання  та підвищення кваліфікації фахівців, які здійснюють управління корпоративними правами держави, та посадових осіб господарських товариств», погоджені Міністерством освіти і науки України та Науково-методичним центром вищої освіти 04.04.2006.

3. Управлінню кадрової роботи організувати укладання угод про підвищення кваліфікації фахівців з управління корпоративними правами держави між регіональними відділеннями Фонду державного майна України та Міжнародним  інститутом бізнесу та контролювати їх виконання.

4. Управлінню фінансового аналізу та відновлення платоспроможності Департаменту корпоративного управління забезпечити:

4.1. погодження Програми та навчального плану підвищення кваліфікації фахівців з питань управління корпоративними правами держави, затверджених цим наказом, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту та Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти ;

4.2. опублікування цього наказу на сайті, в газеті "Вiдомостi приватизацiї" та в Державному інформаційному бюлетені про приватизацію Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту корпоративного управління.

 

Голова Фонду                                                           О. Рябченко

Додаток