A A A K K K

Про затвердження нормативно - правового акта

№ 3688 від 21 жовтня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.10.2012                                          Київ                                        № 3688

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

30 жовтня 2012 року за № 1816/22128

 

Про затвердження
нормативно - правового акта 

Відповідно до частини четвертої статті 10¹ Закону України «Про приватизацію державного майна» та Порядку визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об‘єднання майна різних форм власності, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 25 липня 2012 року № 686,

 

 НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації роботи державних органів приватизації під час визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об'єднання майна різних форм власності (додається).

2. Управлінню з питань реформування власності Департаменту планування процесів приватизації та реформування власності подати цей наказ у встановленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. 

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 24 липня 2007 року № 1229 «Про затвердження Порядку встановлення наявності та розміру корпоративних прав держави в майні господарських організацій, заснованих на змішаній формі власності, та підготовки їх до приватизації», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 серпня 2007 року за № 926/14193.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                         О. Рябченко

  • Порядок організації роботи державних органів приватизації під час визначення розміру частки, що належить державі у статутному капіталі господарських організацій, заснованих за участю держави на базі об'єднання майна різних форм власності
  • Додаток 1
  • Додаток 2
  • Додаток 3
  • Додаток 4
  • Додаток 5