A A A K K K

Про перелік об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації

Текст документу

№ 1723 від 17 листопада 2015 р.

 

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

        17.11.2015                                      Київ                                      №    1723

 

 

 

Про перелік об’єктів державної

власності групи А, що підлягають

приватизації

 

Відповідно до статті 18 1 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», Порядку продажу об’єктів малої приватизації шляхом викупу, на аукціоні (в тому числі за методом зниження ціни, без оголошення ціни), за конкурсом з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 02 квітня 2012 року № 439, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України
14 травня 2012 року за № 753/21066 із змінами, на підставі листа Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області від 27.10.2015     № 01-04-07039

 

НАКАЗУЮ:

 

               1. У додатку до наказу Фонду державного майна України  від 02 січня       2013 року № 1 «Щодо включення до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації» пункт 1 – єдиний майновий комплекс - структурний підрозділ - цех по переробці деревини та виготовленню тарної заготовки державного підприємства Української державної компанії по реструктуризації підприємств вугільної промисловості "Укрвуглереструктуризація" за адресою: 80100, Львівська обл., м. Червоноград, вул. Бічна Промислова, 35, виключити.

 

2. Включити до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні за методом зниження ціни, єдиний майновий комплекс, згідно з додатком  до цього наказу.

3. Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Львівській області здійснити приватизацію єдиного майнового комплексу, вказаного в додатку до цього наказу, згідно з законодавством України про приватизацію.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України  від  02 січня  2013 року № 1.

5. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області.

 

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

           Голова Фонду                                                                  І. Білоус

 

Перелік об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні за методом зниження ціни