A A A K K K

Про перелік об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації

Текст документу

№ 1586 від 27 жовтня 2015 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.10.2015                                   Київ                                      №  1586

 

 

 

 

 

Про перелік об’єктів державної

власності групи А, що підлягають

приватизації

 

 

Відповідно до статті 18 1 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», на підставі листа Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області від 09.09.2015 року № 01-14-04869

 

НАКАЗУЮ:

 

               1. У додатку  до наказу Фонду державного майна України  від 21 червня   2012 року № 3016 року зі змінами «Про перелік об’єктів, що підлягають приватизації» пункт 1 – єдиний майновий комплекс колишнього державного підприємства хлібозавод «Поділля» за адресою: 66300, Одеська обл., м. Котовськ, проспект Котовського, 21-а, виключити.

 

2. Включити до переліку об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні за методом зниження ціни, єдиний майновий комплекс, згідно з додатком  до цього наказу.

3. Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Одеській області здійснити приватизацію єдиного майнового комплексу, вказаного в додатку до цього наказу, згідно з законодавством України про приватизацію.

4. Вважати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України  від  21 червня  2012 року  №  3016 року зі змінами.

5. Відповідальність за виконання цього наказу покласти на начальника  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

           Голова Фонду                                                                  І. Білоус