A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту постанови Кабінету Міністрів України
«Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України
від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України (далі – Фонд) повідомляється про оприлюднення на офіційному вебсайті Фонду проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 р. № 467 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» (далі – проєкт постанови).

Проєкт постановирозроблений на виконання пунктів 2.4.3.1.1 –2.4.3.1.4 та 2.4.3.1.6 заходів з виконання Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 04 березня
2023 року № 220, спрямованих на реалізацію положень Закону України
від 30 травня 2023 року № 3137-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації діяльності Фонду державного майна України, вдосконалення управління державним майном та підвищення ефективності санкційної політики», з урахуванням вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри».

Проєктом постанови запроваджуються норми щодо вдосконалення порядку формування та ведення Єдиного реєстру об’єктів державної власності (далі – Реєстр) з метою ефективного обліку таких об’єктів, ухвалення раціональних управлінських рішень стосовно активів держави, нових підходів до процесів збору інформації про об’єкти державної власності за спрощеною процедурою у цифровому форматі,забезпечення відкритості та прозорості інформації з Реєстру, зокрема через доступ користувачам та оприлюднення на вебпорталі.

Проєкт регуляторного акта оприлюднено на офіційному вебсайті Фонду в підрозділі «Регуляторні акти» розділу «Про Фонд».

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта просимо надсилати на такі адреси: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України (Департамент ведення реєстрів та послуг); rdmu@spfu.gov.ua.

 

 

Проєкт постанови

Додаток до проєкту постанови

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Аналіз регуляторного впливу

Додаток до аналізу регуляторного впливу