A A A K K K

Віталій Коваль: Приватизація готелю «Козацький» наповнить бюджет та допоможе обороноздатності країни

Голова Фонду державного майна Віталій Коваль долучився до ефіру телеканалу «Київ» 24 News. Спілкувалися про перспективи приватизації, як інструменту подолання неефективності державних підприємств. Окремо розглянули найуспішніші об'єкти державного майна продані на онлайн-аукціонах. 

Зокрема, обговорили готель «Козацький», який Фонд планує продати на аукціоні 18 липня за стартовою ціною понад 155 млн гривень.

Голова Фонду держмайна наголосив, що приватний бізнес маючи актив в столиці буде сплачувати податки до міського та державного бюджетів. А приватизація готелю - це нове життя для нього. 

Очікується, що після приватизації, новий власник інвестує в модернізацію об'єкта, розширить сферу його діяльності та буде генерувати прибуток. Отримані від приватизації готелю «Козацький» кошти підуть в державний бюджет на підтримку Сил оборони.

«Сьогодні час сміливих інвесторів і тих, хто вірить у перемогу. Ринок готовий до конкуренції, приватизація на часі, ці кошти потрібні країні вже сьогодні», – підсумував Віталій Коваль.

Більше інформації за матеріалом: https://youtu.be/g4j_IWuXx9E?si=Q6jRz1MiBvjX_OMl