A A A K K K

Голова ФДМУ Віталій Коваль взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад України та форумі «Життя регіонів в умовах воєнного часу»

Конгрес проходив під керівництвом Президента Володимира Зеленського. У ході форуму обговорили ключові питання для  інтеграції України до ЄС, гуманітарну політику, посилення протиповітряної оборони, реабілітацію військовослужбовців та підтримку ЗСУ. У саміті взяли участь 169 делегатів, більше 1500 представників громад та органів влади.

Також окрему панель присвятили проєкту «Зроблено в Україні», який покликаний стимулювати розвиток вітчизняного виробництва та підтримувати українських виробників.

«Сьогодні важливо зробити все, аби якнайбільше українських підприємств змогли не лише зберегти, а й масштабувати свою роботу. У цьому допоможе і Фонд держмайна. У нас є чимало об’єктів, які можемо запропонувати для розширення бізнесу», – наголосив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Учасники заходу спілкувалися про «Інфраструктурну політику», яка має на меті модернізацію та оновлення інфраструктури України. Ці кроки сприятимуть створенню сприятливого середовища для розвитку та зростання вітчизняних підприємств.

Очільник ФДМУ Віталій Коваль зауважує: «Сьогодні, як ніколи, важливо обʼєднати зусилля всіх інституцій, задля найголовнішого – Перемоги».

Довідково. Конгрес місцевих та регіональних влад створений для сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування. Взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, всеукраїнськими та міжнародними організаціями.