A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації приміщення виробничого будинку на Черкащині

17 квітня очікується проведення аукціону з приватизації приміщення виробничого будинку в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Завершення прийняття пропозицій для участі — 16 квітня, початкова ціна активу — 727,2 тис. гривень без ПДВ.
 
Майно розташоване за адресою: Черкаська область, с. Мала Бурімка, вул. Степова, 1 А.
 
Об'єкт приватизації знаходиться у центрі села Мала Бурімка та розташований поруч з притокою річки Сули. Поруч з активом знаходиться вихід до транспортної розв'язки, а також магазини та поштове відділення. Привабливе розташування об'єкта приватизації робить його цікавим для будь-якого інвестора, що шукає можливості для розвитку свого бізнесу.
 
Актив представлено  приміщеннями виробничого будинку загальною площею 4091,8 м². Об'єкт складається з будинку лісника, кормоблоку, телятнику та інших споруд. З 2019 року комплекс будівель та споруд потребує капітального ремонту. Інвестування в ремонт комплексу будівель та споруд дозволить відновити його функціональність та зробити його придатним для використання. Інженерні комунікації відсутні. 
 
Об'єкт приватизації або його частини в оренді не перебуває. Окрім об'єкта, на земельній ділянці площею 6,4901 га розташований об'єкт незавершеного будівництва, який не входить до даного приватизаційного лоту. Земельна ділянка під об'єктом приватизації не входить до складу приватизованого майна. 
 
Майно призначене для нежитлових потреб, що відкриває можливості для реалізації будь-якого бізнес-проєкту майбутнім власником. 
 
Форма проведення аукціону — аукціон без умов, що є однією з переваг цього приватизаційного активу.
 
Запрошуємо потенційних інвесторів взяти участь у приватизаційних аукціонах для підтримки економіки України та Сил оборони!
 
Детальну інформацію про актив можна знайти на його сторінці за посиланням: https://bit.ly/4ap4Lez