A A A K K K

Голова Фонду провів зустріч з менеджментом АТ «Прозорро.Продажі»

Команда ФДМУ на чолі з Віталієм Ковалем зустрілася з менеджментом акціонерного товариства «Прозорро.Продажі», зокрема головою правління Сергієм Бутом. У ході зустрічі обговорили майбутню співпрацю у питаннях приватизації та оренди державного майна, санкційних активів, земельного банку та інших проєктів Фонду.

На початку зустрічі очільник Фонду держмайна підкреслив важливість співпраці двох інституцій: «Переконаний, тісніша співпраця з цією державною системою онлайн-аукціонів відкриє для ФДМУ нові можливості. Зокрема, для розширення форматів просування об'єктів, їх популяризації та комунікації на майданчиках «Прозорро.Продажі».

Окремо обговорили шляхи поглиблення співпраці у сфері санкційних активів. Сторони домовилися про майбутні спільні дії щодо просування та реалізації цих активів, а також про розробку ефективних маркетингових стратегій.

«Чим швидше ми зможемо продати об'єкти приватизації, тим швидше зможемо залучити інвестиції до державного бюджету. А це кошти на підтримку Сил оборони, відновлення та економічне зростання України», — підсумував Віталій Коваль.