A A A K K K

Голова Фонду взяв участь у засіданні Керівного комітету Механізму координації реформ проекту Діяльність у рамках реформи державних підприємств України USAID/UKaid SOERA

Фонд держмайна продовжує працювати над оптимізацією механізмів управління державними підприємствами. Голова ФДМУ Віталій Коваль, як співголова ради, взяв онлайн участь у роботі Керівного комітету Механізму координації реформ. Вона була створена спільно з донорськими організаціями, які забезпечують технічну підтримку та допомогу з впровадження реформ.

Онлайн засідання пройшло на тему державного управління. До участі в заході долучилися міжнародні партнери, представники Мінекономіки та народні депутати.

Очільник відомства висловив подяку проєкту USAID/UKaid SOERA за плідну співпрацю та зазначив, що завдяки розробленому інструменту тріажу Фонд значно підвищив ефективність роботи з держпідприємствами.

 «Нам важлива імплементація норм закону 3587-IX про корпоративне управління. Адже без системних змін в цьому напрямку, не буде системних результатів», – зауважив Голова ФДМУ.

Фонд держмайна продовжує роботу в напрямку напрацювання реформ та модернізації для підтримки економічного розвитку України.