A A A K K K

Приватизація набирає обертів: оголошено проведення онлайн-аукціону нежитлового приміщення в Одесі

9 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення в Одесі. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 8 травня, стартова ціна за об'єкт приватизації становить понад 4,3 млн гривень без ПДВ. Аукціон заплановано в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі».

Об'єкт знаходиться за адресою: Одеська обл., м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 62.

Вигідне розташування в Пересипському районі Одеси робить цей актив надзвичайно привабливим. Доступ до Чорного моря та автомагістралі М-14 відкриває широкі можливості для ведення бізнесу, наприклад відкриття магазину, аптеки, кафе. У безпосередній близькості знаходяться: порт, зупинки громадського транспорту, парк, сквер, магазини та ресторани.

Об'єкт приватизації представлений нежитловим приміщенням №101 загальною площею 89,7 м², що розташоване на першому поверсі житлового будинку, яке під час приватизації не увійшло до статутного капіталу ПАТ «Одеський автоскладальний завод». Згідно з даними технічного паспорта до активу входять:

  • 4 основні приміщення загальною площею 80,9 м²; 

  • 2 підсобних приміщення загальною площею 5,1 м²;

  • вбиральня загальною площею 3,7 м².

Актив має окремий вхід, бетонний фундамент, стіни з черепашнику, підлогу з плитки та лінолеуму. Наявні підключення до електромережі, газопроводу, водопроводу та каналізації. Технічний стан конструктивних елементів, інженерних комунікацій – задовільний. 

Балансоутримувачем об’єкта приватизації є ПАТ «Одеський автоскладальний завод».

Запрошуємо потенційних інвесторів долучитися до участі в приватизаційних аукціонах задля відкриття нових перспектив для бізнесу!

Детальну інформацію про лот можна знайти за посиланням https://bit.ly/4b0Bw1N