A A A K K K

Успіх корпоративного управління: у першому кварталі до державного бюджету надійшло 18,5 млн гривень

Йдеться про роботу державного підприємства «УДВП Ізотоп», яке не лише демонструє стійке зростання, але й стає зразком для інших підприємств у питаннях сплати податків. За перший квартал 2024 року ДП перерахувало до бюджету 18,5 млн гривень, що втричі більше, ніж за аналогічний період минулого року. Загалом за 2023 рік від підприємства до скарбниці держави надійшло понад 41 млн гривень. Цей результат став можливим завдяки ефективній роботі та відповідальному ставленню до своїх зобов'язань з боку «Ізотопу».

Навіть у складні часи війни «УДВП Ізотоп» демонструє не лише стійкість та динамічний розвиток, але й щиру турботу про своїх працівників. За два роки (з 2021 по 2023) підприємство подвоїло заробітну плату, яка зросла на 76%, що свідчить про його високу соціальну відповідальність та прагнення до створення комфортних умов праці для своїх співробітників.

Довідково. «ІЗОТОП» – це не просто підприємство, а стратегічний державний актив, який перебуває під управлінням Фонду держмайна. Підприємство спеціалізується на постачанні радіоізотопної продукції та джерел іонізуючого випромінювання медичним закладам та енергетичним компаніям, відіграючи важливу роль у забезпеченні їхньої роботи.