A A A K K K

Голова Фонду державного майна України провів зустріч з керівництвом Польського фонду розвитку

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль провів робочу зустріч з Віце-президентом Польського фонду розвитку (ПФР) Бартломєєм Павляком та Директором стратегічного офісу Кшиштофом Заяцем. Під час заходу сторони обговорили перспективи майбутньої співпраці.

Зокрема, Голова Фонду презентував ключові напрями роботи ФДМУ та наголосив на важливості досвіду Польщі у трансформації економіки та інтеграції до європейського економічного простору.

Як зазначив Віталій Коваль, практика і експертиза ПФР можуть бути корисними для Фонду в процесі реформування системи управління державними активами та залучення іноземних інвестицій.

Довідково. Польський фонд розвитку, заснований у 2016 році, є державною фінансовою групою, спрямованою на підтримку економічного зростання Польщі. За цей час ПФР інвестував понад 21 млрд злотих в польську економіку. До складу групи входять такі інституції як Банк національного господарства, Польське агентство розвитку підприємництва, Агентство промислового розвитку та інші.