A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Івано-Франківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»

14 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Івано-Франківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Стартова ціна активу — майже 2,8 млн гривень, прийняття заявок для участі у торгах триватиме до 13 травня включно. Аукціон пройде в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі».

Об’єкт розташований за адресою: Івано-Франківська обл., м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 34. 

Об’єкт приватизації знаходиться в центрі міста Івано-Франківськ поруч з Навчально-науковим інститутом мистецтв, Університетом Короля Данила, школою, магазинами, спортивними залами, озером, парками та скверами. Вдале місце розташування майнового комплексу створює привабливі умови для інвестування в розвиток або релокацію бізнесу.

Основним видом діяльності підприємства є дослідження та експериментальні розробки у сфері інших природних і технічних наук, а саме: обстежувальні, вишукувальні, топографо-геодезичні, картографічні, проектні та проектно-вишукувальні роботи, що виконуються з метою складання документації із землеустрою відповідно до Закону України “Про землеустрій”.

До об’єкта приватизації входить нерухоме майно (адміністративний корпус) загальною площею 1 880,6 м². Функціональне використання — будівлі для офісних та адміністративних цілей та інші, що може бути вдало використано інвестором для розміщення вже мебльованих та оснащених офісною технікою торговельно-офісних приміщень. Але попри виклики воєнного стану, Інститут за основним видом діяльності зміг закінчити 2023 рік з чистим прибутком 94,9 тис. гривень, що свідчить про перспективність розвитку цього напрямку бізнесу.   

На балансі об’єкта приватизації обліковується 553 одиниці рухомого майна у складі: обладнання, меблі, інвентар тощо.

Відомості про транспортні засоби: 5 одиниць автотранспортних засобів.

Відомості про земельну ділянку: адмінбудівля розташована на земельній ділянці загальною площею
0,1493 га.

Частина майна об’єкта приватизації загальною площею 840,5 м² передана в оренду:

  • приміщення загальною площею 824,9 м²;

  • приміщення першого поверху загальною площею 15,6 м².

На балансі підприємства не перебувають об'єкти, що не підлягають приватизації. Заборгованість по заробітній платі та перед бюджетом відсутня.

Довідково. Діяльність інституту спрямована на реалізацію чинного законодавства України із землеустрою, наповнення земельного кадастру та охорони земель. Вже у 2003 році об'єкт отримав статус Державного підприємства.

Запрошуємо потенційних інвесторів до участі в приватизаційних аукціонах з метою підтримки економіки України!

Більше інформації про лот за посиланням – https://bit.ly/3Ucq10d