A A A K K K

Успіх приватизації на прифронтових територіях

Запорізький експертно-технічний центр Держпраці знайшов нового власника на онлайн-аукціоні в системі «Прозорро.Продажі». Новий власник заплатить за підприємство 13 млн гривень.

Об'єкт розташований у близькій зоні до лінії фронту, на відстані 40 кілометрів. Попри це, за право власності активу змагалися 2 потенційних інвестори.

Цей центр, надавав комплексні послуги для промислових компаній у сфері охорони праці. Зокрема, супровід робіт з підвищеною небезпекою та оформлення дозволів на експлуатацію, проведення експертних обстежень, неруйнівного контролю, технічного огляду та паспортизації небезпечного обладнання.

До складу єдиного майнового комплексу входять 3 одиниці нерухомого майна (адміністративна будівля, площею 2347,9 м², а також 87/10000 та 666/10000 часток нерухомого майна) та 527 одиниць рухомого майна.

Наступним кроком є підписання протоколу, оплата за лот та укладання договору. 

«Дякую бізнесу, який у військовий час вірить в перемогу України та інвестує в такі об’єкти. Адже кошти від приватизації, після оплати, йдуть до державного бюджету на підтримку Сил Оборони, – зауважив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Шукайте більше інформації про онлайн-аукціони з приватизації державного майна на сайті https://privatization.gov.ua