A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Шабалинівський спиртовий завод», що на Чернігівщині

Фонд держмайна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс державного підприємства «Шабалинівський спиртовий завод». Проведення онлайн-аукціону заплановане в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» на 16 травня. Кінцевий термін подання пропозицій триватиме до 15 травня включно, стартова ціна активу — майже 959,1 тис. гривень без ПДВ.

Адреса розташування об'єкта приватизації: Чернігівська обл., Ніжинський р-н, с. Іванівка, вул. Заводська, 1.

Основний вид роботи ДП — діяльність у сфері виробництва інших основних органічних хімічних речовин.

Цей об'єкт приватизації відкриває перед потенційними інвесторами безліч перспектив для розвитку бізнесу. Він розташований у зручному місці в центрі села Іванівка, поруч з мальовничим озером. Додатковою перевагою є близькість підприємства до автомобільних шляхів регіонального (Т-2523) та державного значення (М-02 і Е-101), що робить його надзвичайно привабливим для інвестицій.

До складу об'єкта приватизації входить 51 одиниця нерухомого майна та інфраструктури (виробничі, адміністративні, складські будівлі та споруди тощо) загальною площею будівель та споруд 12 311,7 м², що розташовані за адресами:

  • Чернігівська обл. Ніжинський р-н, с Іванівка, вул. Заводська, 1;

  • Чернігівська обл. Ніжинський р-н, с Іванівка, вул. Заводська, 16 а;

  • Чернігівська обл. Ніжинський р-н, с Велика Доч, вул. Привокзальна, 7 а

Відомості про земельні ділянки: об’єкти нерухомості підприємства розташовані на 2 земельних ділянках загальною площею 56,46 га.

Відомості про транспортні засоби: 3 одиниці автотранспортних засобів.

До складу об'єкта приватизації  входять 250 одиниць рухомого майна у складі: обладнання, меблі, інвентар тощо, які обліковуються на балансі підприємства.

Частину нерухомого майна підприємства загальною площею 1352,2 м² передано в оренду, граничний термін дії якої пролонговано на час воєнного стану.

На балансі підприємства перебуває 33 об’єкти, що не підлягають приватизації, а саме:

  • об’єкти житлової нерухомості з господарськими спорудами за адресою: с. Іванівка, вул. Заводська;

  • 2 протирадіаційні укриття за адресою: с. Іванівка (в підвалі житлового будинку ПРУ № 92302 площею 32,1 м²; в підвалі головного корпусу ПРУ № 92326 площею 81,0 м²).

Згідно з умовами продажу, покупець зобов’язаний забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати та перед бюджетом, а також не допустити звільнення працівників протягом 6 місяців.

Запрошуємо потенційних інвесторів долучитися до участі в приватизаційних аукціонах з метою сприяння відновлення економіки України та підтримки Сил оборони!

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3JEniaP