A A A K K K

Інвестиційні перспективи: Голова ФДМУ зустрівся з представниками компанії Chicago Atlantic Trident

Голова Фонду Віталій Коваль провів робочу зустріч з представниками компанії Chicago Atlantic Trident, під час якої розповів про процес приватизації в Україні та ознайомив партнерів з основними об'єктами, які плануються до виставлення на аукціони великої приватизації, зокрема, «Готель «Україна»,  ТРЦ «Ocean Plaza», АТ «Одеський припортовий завод» та інше.

Також представники інвестиційної групи Chicago Atlantic Trident, вивчають можливості інвестування в будівництво логістичних центрів на території індустріальних парків, які створюються на базі занедбаних промислових зон (браунфілдів).

«Приємно, що досвідчені та сміливі інвестори беруть на себе ризики і готові працювати в Україні. Chicago Atlantic – американська інвестиційна група з диверсифікованим підходом до інвестиційних можливостей, яка уже вклала в Україну понад 2 мільярди доларів США», – зазначив очільник відомства.

Стратегія Chicago Atlantic Trident в Україні відкрита для співпраці з добре зарекомендованими компаніями у сфері нерухомості та промисловості. Як портфельний інвестор вони покладалися на великий досвід партнерів у веденні бізнесу на місцях. Тому їх інвестиційна політика ґрунтується на суворому дотриманні антикорупційних норм та найкращих міжнародних практик ведення бізнесу.