A A A K K K

Синхронізація команди для досягнення кращих фінансових результатів

Голова Фонду Віталій Коваль провів робочу нараду з працівниками регіонального відділення ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій і Тернопільській областях. За підсумками роботи з початку року регіональне відділення поповнило держбюджет на 83,1 млн гривень від приватизації (з ПДВ) та на 9,5 млн гривень – від оренди державного майна.

«Фонд повинен чітко вести політику державної власності. Від оренди та приватизації держмайна цьогоріч має бути максимальний ефект», – наголосив очільник відомства.

Крім того, спілкувалися про плани та ключові завдання на найближчі місяці, серед них: запуск нового проєкту ФДМУ – «Земельний банк». Після проведення інвентаризації всіх державних земель було визначено перший пул ділянок, які виставлятимуться на аукціони вже влітку.

«Ми не просто продаємо чи здаємо в оренду квадратні метри. Ми спільно працюємо на Перемогу України», – акцентував Голова ФДМУ.

На завершення наради Голова Фонду держмайна підкреслив важливість синхронізації команди для досягнення кращих фінансових результатів. Цього року поставлені амбітні цілі, які не лише важливо виконати, а й перевершити.