A A A K K K

Покращення інвестиційного клімату: нові юридичні реформи та можливості для бізнесу

З метою покращення інвестиційного клімату та сприяння відновленню України, Фонд держмайна активно працює над удосконаленням юридичного законодавства щодо механізму державно-приватного партнерства.

У Фонді юридичними питаннями опікується Іванна Смачило, юрист з багаторічним досвідом. Для того, щоб ознайомити широку громадськість з деталями нещодавніх юридичних реформ, інвестиційними можливостями та способами подолання правових викликів у ключових для стійкого розвитку України секторах (аграрний, видобувний, енергетичний та оборонний), Заступниця Голови ФДМУ візьме участь у I Інвестиційному Форумі Асоціації правників України. Це знакова подія, де зберуться ключові гравці (урядовці, бізнесмени, юристи, іноземні інвестори) з метою:

  • Обміну думками щодо важливих юридичних аспектів, що впливають на бізнес та інвестиції в Україні.

  • Проведення глибокого дослідження інвестиційного клімату країни.

  • Роз'яснення найпоширеніших міфів про ведення бізнесу в Україні.

  • Надання рекомендацій щодо підготовки українського бізнесу до вступу в Європейський Союз.

  • Ознайомлення з останніми юридичними поліпшеннями.

Завдяки спільним зусиллям Фонду держмайна та досвідчених юристів, Україна робить значні кроки на шляху до покращення інвестиційного клімату та сприяння відновленню країни. I Інвестиційний Форум Асоціації правників України стане цінною платформою для обміну досвідом, налагодження зв'язків та пошуку нових можливостей співпраці.