A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації нерухомого майна, що на Волині

Фонд держмайна виставив на приватизацію нерухоме майно (цех переробки деревини) загальною площею 1 193,2 м². Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 13 червня, цінові пропозиції будуть прийматися до 12 червня. Стартова ціна лота — 75 тис. гривень без ПДВ.

Актив знаходиться за адресою: Волинська обл., Луцький р-н, тг Колківська, Комплекс будівель і споруд № 3, будинок Д-1.

Об'єкт приватизації, розташований в селищі Колки, неподалік європейського автомобільного маршруту, що проходить територією України і Польщі, що робить його надзвичайно привабливим для інвесторів. Поблизу розташовані: автомобільний шлях регіонального значення Р-14, Колківська районна лікарня, Колківський консервний завод, відділення пошти, магазини та інші об'єкти. 

Об'єкт приватизації представлений будівлею цеху переробки деревини 1975 року побудови. Будівля має залізобетонний фундамент, цегляні стіни, цементну підлогу, шиферне та залізобетонне перекриття і шиферну покрівлю. Актив складається з чотирьох цехів площею 383,4 м², 364,3 м², 207,7 м², 15,1 м² та інших приміщень. Інженерні комунікації відсутні.

Балансоутримувачем об’єкта приватизації є філія «Колківське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України». 

Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена. На земельній ділянці, крім об’єкта приватизації, розташовані також інші об’єкти, які не включені до переліку об’єктів, що підлягають приватизації.

Станом на 4 квітня поточного року об’єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! Беріть участь в онлайн-аукціонах та підтримайте економіку країни та Сили оборони.

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням — https://is.gd/RBoSOa

Взяти участь у торгах  https://bit.ly/3KoqEiw