A A A K K K

ФДМУ на шляху до ефективної приватизації: інтерв’ю Віталія Коваля для подкасту «Ukraine Insights 2024»

Голова Фонду держмайна Віталій Коваль взяв участь в інтерв'ю для подкасту «Ukraine Insights 2024» міжнародної компанії Dentons. Обговорили результати приватизації за минулі роки та напрямки роботи ФДМУ на поточний рік.

«Війна змусила нас шукати внутрішні резерви, і державна власність стала одним з них. Багато підприємств, рятуючись від війни, змогли релокувати бізнес завдяки державним активам. Фонд переглянув свою позицію щодо відновлення онлайн аукціонів. Ми зруйнували міф про те, що війна не час для приватизації», – наголосив очільник відомства.

Шукайте більше інформації у відеоматеріалі за посиланням:  https://youtu.be/CEaib6pGSts?feature=shared  

Довідково. Компанія Dentons – надає комплексні юридичні послуги та має багаторічний досвід роботи в різних галузях, включаючи агросектор, технології, енергетику, інфраструктуру та оборонну промисловість. Завдяки експертизі в ключових сферах права, зокрема: злиття та поглинання, трудове право, нерухомість, банківське та фінансове право, Dentons пропонує комплексні юридичні рішення, які допомагають клієнтам долати складні виклики та реалізовувати нові можливості.