A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів»

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів». Проведення аукціону в електронній торговій системі “Прозорро.Продажі” заплановане на 24 червня. Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 23 червня.

Початкова ціна за об’єкт приватизації – 217,4 млн. гривень без ПДВ.

Майно розташоване за адресою: Чернівецька обл., смт Неполоківці, вул. Магістральна, 43. Об’єкт розташований на земельній ділянці державної власності, площею 18,5596 га, з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 

ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» – діюче підприємство, основний вид діяльності якого – виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості. 

До складу єдиного майнового комплексу входять 129 одиниць нерухомого майна (серед них: елеватори, cклади, водонапірні вежі, адмінбудівля та будівлі для господарської діяльності). Також до складу входять 24 одиниці транспорту та спецтехніки (вантажні автомобілі, трактори, тепловози, причепи, автобус та пожежна машина).

На позабалансовому рахунку підприємства перебуває об’єкт, що не підлягає приватизації – протирадіаційне укриття площею 132,8 кв.м за адресою: Чернівецька обл., смт Неполоківці, вул. Магістральна, 43/1.

Станом на 31 березня 2024 року майно державного підприємства «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» в оренді не перебуває.

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» зобов’язаний погасити заборгованість із виплати заробітної плати та перед бюджетом у розмірі протягом 6 місяців від дати переходу права власності, а також не допустити звільнення працівників впродовж півроку.

Запрошуємо підприємців взяти участь в приватизаційних аукціонах та відкрити нові перспективи для вашого бізнесу!

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням: http://surl.li/ugupw

Взяти участь у торгах: http://surl.li/uguro