A A A K K K

Успіх приватизації: ціна на аукціоні з продажу приміщення колишнього магазину збільшилась у 158,5 разів

18 червня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбувся онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення. Мова йде про колишній магазин «Малятко» у м. Канів. Площа об’єкту -  382,9 м².  За право власності на об’єкт змагалися 13 учасників. Зростання ціни відбулося у 158,5 раза: зі стартових — 24,5 тис. гривень до фінальних — 3,9 млн гривень. 

Нерухоме майно розташоване в самому центрі міста Канів на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Має зручний логістичний зв'язок поблизу автомобільного шляху регіонального значення Р-09 та річкою Дніпро. Поруч знаходяться магазини, відділення пошти, сквери та інші об'єкти.

«Цей приклад вкотре доводить – приватизація на часі. А кошти від неї не лише наповнюють державний бюджет, а й посилюють обороноздатність країни», — наголошує Голова Фонду Віталій Коваль.

Не пропустіть свій шанс стати успішним підприємцем! Фонд державного майна пропонує широкий спектр інвестиційних об'єктів для будь-яких бізнес-ідей. Більше інформації шукайте на нашому сайті https://privatization.gov.ua.