A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації адмінбудівлі, що на Львівщині

Фонд держмайна виставив на приватизацію нерухоме майно загальною площею 494,0 м². Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 20 червня, цінові пропозиції будуть прийматися до 19 червня. Стартова ціна лота — 710,6 тис. гривень без ПДВ.

Об’єкт знаходиться за адресою: Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 45.

Об'єкт приватизації, розташований в місті Кам'янка-Бузька, неподалік автомобільного шляху національного значення Н-17 (Львів — Радехів — Луцьк) та територіального значення Т-1425, що робить його надзвичайно привабливим для інвесторів. Поблизу розташовані: парк, озеро, магазини, кав'ярні та поліклініка. 

Об'єкт приватизації представлений триповерховою нежитловою будівлею 2009 року побудови, загальною площею 494 м², яка має цегляні стіни, бетонний фундамент, метало-черепичну покрівлю, залізобетонне перекриття, цементовану стяжку та бетонні сходи. Також наявні металеві двері, на вікнах першого поверху встановлені металеві решітки.

Балансоутримувачем об’єкта приватизації є Головне управління Держгеокадастру у Львівській області. 

Під об'єктом приватизації перебуває земельна ділянка загальною площею 0,0823 м².

Станом на 5 травня поточного року об’єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! Беріть участь в онлайн-аукціонах та підтримайте економіку країни та Сили оборони.

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням — https://bit.ly/3XiKd3J