A A A K K K

Результати трьох успішних аукціонів з приватизації цього дня

21 червня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися три успішні онлайн-аукціон з приватизації. Загалом, виявили зацікавленість у придбанні об'єктів 20 потенційних інвесторів. Серед об'єктів, що знайшли нових власників:
 
1. Комплекс нежитлових будівель площею 173,7 м² на Чернігівщині. За право власності на об'єкт змагалося 5 учасників. Початкова ціна активу становила 153,1 тис. гривень, а переможна – 642,0 тис. гривень. Зростання вартості відбулося у 4,19 раза.
 
Інвестор отримає об’єкт розташований в центральній частині міста, неподалік від парку імені Тараса Шевченка та автомобільного шляху регіонального значення Р61. 
 
2. Гараж площею 52,3 м² на Кіровоградщині. За право власності на об'єкт змагалося 5 учасників. Початкова ціна активу становила 344,02 гривень, а переможна – 80,0 тис. гривень. Зростання вартості відбулося у 232,54 раза.
 
У власність інвестора перейде об’єкт розташований у Приморському мікрорайоні міста Світловодськ. Поруч з активом знаходяться: міська державна адміністрація, школа та магазини.
 
3. Група інвентарних об'єктів площею 2 866,5 м² у м. Прилуки. За право власності на об'єкт змагалося 10 учасників. Початкова ціна активу становила 118,6 тис. гривень, а переможна – майже 2,08 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 17,51 раза.
 
Власник отримає об’єкт розташований в центрі міста, неподалік від залізничного вокзалу, школи, магазинів та автомобільного шляху територіального значення Т2540. 
 
Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».