A A A K K K

Успіх приватизації: ціна з продажу ЄМК ДП «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» зросла у 18,44 раза

24 червня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Рівненський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Торги проходили в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт приватизації змагалися 17 потенційних інвесторів, що зумовило зростання стартової ціни з 3,5 млн гривень до переможної — 65,0 млн гривень. 

Адреса майна: Рівненська обл., м. Рівне, вул. С. Петлюри, 37.

Основний вид діяльності державного підприємства – дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук. 

Об'єкт приватизації має всі умови для ведення успішного бізнесу: зручне розташування в центрі міста Рівне поруч із зупинками громадського транспорту. Поблизу знаходяться: міський центр зайнятості, обласна державна адміністрація, парк та магазини.

Новий власник отримає 9 одиниць нерухомого майна загальною площею 3 318,60 м², 2 зареєстровані земельні ділянки загальною площею 0,4086 га, 15 одиниць транспортних засобів та 1 305 одиниць рухомого майна. 

«Приватизація під час воєнного стану – це внутрішні резерви країни для фінансування Сил оборони України», — наголошує Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Шукайте більше інформації про онлайн-аукціони з приватизації державного майна на сайті https://privatization.gov.ua та в телеграм-каналі Приватизація в Україні.