A A A K K K

Віталій Коваль взяв участь у «Mind Invest Sumit 2024» — найбільшій інвестиційній конференції України

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль взяв участь у найбільшій інвестиційній конфренції України «Mind Invest Sumit 2024». Захід проходив у Львові за участі понад 1000 учасників, серед яких: іноземні та відчизняні інвестори, політики, стейкхолдери, представники торгівельних палат тощо. 

Як зазначають організатори мета заходу – стати єдиним майданчиком спілкування та пошуку можливостей для інвестицій в Україні. 

Голова ФДМУ взяв участь у головній сцені «Mind Invest Summit: Entry point to Ukraine», де розповів про  плани приватизації та найбільші об’єкти. Мова йшла про активи малої та великої приватизації, які могли б зацікавити інвесторів з різними фінансовими можливостями та бізнес-ідеями. Також окремо обговорили нові напрямки діяльності відомства – проєкт «Земельний банк» та реалізацію націоналізованого майна.

«ФДМУ продовжує колись занедбані активи перетворювати на історії успіху. Надавати можливості для релокації бізнесу зі Сходу, аби вони залишалися в Україні. Працювати над створенням сприятливих умов для інвестицій і наповнення бюджету. Наразі ФДМУ відкритий до діалогу з бізнесом та активно комунікує з ним, надаючи інформацію про інвестиційні можливості. Більше того, бізнес може самостійно ініціювати включення нових об'єктів до переліку приватизації», — наголосив Віталій Коваль. 

Також очільник Фонду акцентував на необхідности залучення приватних інвестицій, задля посилення внутрішніх резервів держави та підтримки Збройних сил України.