A A A K K K

У першому півріччі 2024 року до Фонду звернулось понад 2 тис. громадян

У першому півріччі 2024 року до Фонду державного майна України звернулось понад 2 тис. громадян. Команда Фонду забезпечує оперативне реагування на звернення, адже прозорість та відкритість є ключовими принципами роботи Фонду.

За цей період фахівці Фонду надали 1426 телефонних консультацій через "гарячу лінію". Найпоширеніші питання серед громадян: комунікаційні питання, оцінка майна та оціночна діяльність, управління державними підприємствами.

Працівники ФДМУ також опрацювали 429 індивідуальних та колективних письмових звернень. Найбільше запитань стосувалося управління державними підприємствами, оцінки майна та приватизації державного майна.

Крім того, команда Фонду опрацювала 417 запитів на публічну інформацію. Зокрема, запитувачів цікавили теми приватизації, управління держпідприємствами та ведення реєстрів.

Усі звернення громадян та запити на публічну інформацію перебувають на постійному контролі Фонду держмайна, а відповіді надаються вчасно та в повному обсязі.

Для звернення ви можете скористатись зручними каналами комунікації:

  • Телефон «гарячої лінії»: 0 800 50 56 46 та 044 254 29 76

  • Форма електронного звернення на сайті ФДМУ: https://www.spfu.gov.ua/form/e-zvernenny.html

  • Електронна пошта: gromada@spfu.gov.ua

  • Поштова адреса: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9

Фонд державного майна України залишається відкритим для діалогу та готовим надавати консультації з усіх питань, що входять до його компетенції.