A A A K K K

Економічний ефект з приватизації ЄМК ДП «Державний проектний інститут «ДІПРОВЕРФ» сягнув понад 107 млн гривень

4 липня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Державний проектний інститут «ДІПРОВЕРФ» в системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт змагалися 13 інвесторів, ціна зросла у 7,12 раза: з понад 15 млн гривень до переможної понад 107 млн гривень. 

Об'єкт має перспективне логістичне розташування в Солом'янському районі Києва. Поруч знаходяться: лікарня, ландшафтний парк, озера, сквери, магазини.

Новий власник отримає 18 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди, навіс, спортивний майданчик та інше), 223 одиниці рухомого майна та 5 одиниць автотранспортних засобів.

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Приєднуйтесь до онлайн-аукціонів з приватизації! Це ваш шанс стати власником перспективних активів, а також зробити свій вклад у підтримку економіки та обороноздатності України.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».