A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з приватизації нерухомого майна, що на Волині

Фонд держмайна виставив на приватизацію будівлі та споруди з іншим рухомим майном загальною площею 3093,3 м². Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 16 липня, цінові пропозиції будуть прийматися до 15 липня. Стартова ціна лота — 8,2 млн гривень без ПДВ.

Адреса місцезнаходження майна: Волинська обл., р-н, Камінь-Каширський р-н., с. Городок, Прилісненська ТГ, вул. Ветеранів, 3. Об'єкт приватизації, розташований в центрі села Городок, неподалік автомобільного шляху регіонального значення Р14 і може бути використаний під офіс, склад-магазин або для розвитку чи релокації власного бізнесу, що робить його перспективним для інвестування. Поруч храм, школи та Черемський природний заповідник.

Об'єкт приватизації включає 6 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, допоміжні будівлі та споруди тощо) загальною площею 3093,3 м² та 1 одиниця транспортного засобу 2010 року випуску.

Балансоутримувачем об’єкта приватизації є Філія «Городоцьке лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України». 

Станом на 21 травня поточного року об’єкт приватизації або його частини в оренді не перебувають.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням — http://surl.li/upuzd