A A A K K K

Економічний ефект від приватизації цього дня складає понад 52,6 млн гривень

16 липня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися чотири успішні онлайн-аукціон з приватизації. Загалом, виявили зацікавленість у придбанні об'єктів 24 потенційних інвесторів. Серед об'єктів, що знайшли нових власників:

1. Будівлі та споруди з іншим рухомим майном площею 3093,3 м² на Волині. За право власності на об'єкт змагалося 2 учасників. Початкова ціна активу становила 8,2 млн гривень, а переможна – 9,5 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 1,15 раза.

Інвестор отримає об’єкт розташований в центрі села Городок, неподалік автомобільного шляху регіонального значення Р14. Актив включає 6 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, допоміжні будівлі та споруди тощо) площею 3093,3 м² та 1 одиницю транспортного засобу 2010 року випуску.

2. ЄМК ДП "Сільськогосподарське підприємство "Земельний фонд" у Києві. За право власності на об'єкт змагалося 9 учасників. Початкова ціна активу становила 7,9 млн гривень, а переможна – 37,7 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 4,76 раза.

У власність інвестора перейде об’єкт розташований у центрі Києва. Актив включає 15 одиниць нерухомого майна (будівля готелю та майновий комплекс у складі 14 одиниць будівель та споруд) площею 7 285,1 м² та 5 одиниць рухомого майна.

3. ЄМК Хмельницького державного підприємства по розвитку курортів і експлуатації природних лікувальних ресурсів «Хмельницьккурортресурси». За право власності на об'єкт змагалося 5 учасників. Початкова ціна активу становила 106 тис. гривень, а переможна – понад 3,4 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 32,53 раза.

Власник отримає об’єкт розташований в Хмельницькій області, який включає 11 одиниць нерухомого майна та інфраструктури, 1 одиницю транспортного засобу та 4 одиниці рухомого майна.

4. Будівля площею 427,0 м² на Кіровоградщині. За право власності на об'єкт змагалося 8 учасників. Початкова ціна активу становила майже 28,5 тис. гривень, а переможна – 2 млн гривень. Зростання вартості відбулося у 70,22 раза.

Інвестор отримає об’єкт розташований в центрі селища Устинівка, поруч з річкою Березівка та неподалік автомобільних доріг територіального значення Т1210, Т2401 та Т1216.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».