A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2»

Нагадуємо, команда ФДМУ оголосила онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2». Торги відбудуться у системі «Прозорро.Продажі» 18 липня, цінові пропозиції приймаються до 17 липня. Стартова ціна лота – 17,1 млн гривень без ПДВ.

Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2 – державне підприємство, яке спеціалізується на виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості.

Станом на 31.03.2024 чисельність працівників підприємства складає 18 осіб.

Адреса майна: Кіровоградська обл., м. Кропивницький, просп. Інженерів, 2.

Об’єкт знаходиться в Фортечному районі міста Кропивницький. Додатковою перевагою є зручна транспортна розв'язка та розташування поруч із зупинками громадського транспорту, яке робить актив перспективним для інвестування.

До складу єдиного майнового комплексу входять 111 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні, допоміжні будівлі та споруди тощо) загальною площею 108 636,5 м².

Також на балансі  підприємства знаходиться 16 одиниць транспортних засобів та спецтехніки та 2 185 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо). 

Загальна площа двох земельних ділянок під комплексом становить 19,1500 га.

Станом на 1 травня поточного року частину нерухомого майна підприємства загальною площею 59,3 м² передано в оренду.

На балансі ДП розташовані об’єкти що не підлягають приватизації: 2 сховища ЦО, житловий будинок, гуртожиток, сарай, трансформаторна підстанція, зовнішні мережі каналізації тощо.

Згідно встановлених умов продажу новий власник зобов’язаний не допустити звільнення працівників та погасити заборгованості протягом 6 місяців.

Більше детальної інформації про об’єкт за посиланням — https://is.gd/A8DgoT