A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП Науково-дослідного інституту «Буран»

Команда ФДМУ оголосила онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства Науково-дослідного інституту «Буран» у Києві. Торги відбудуться у системі «Прозорро.Продажі» 23 липня, цінові пропозиції приймаються до 22 липня. Стартова ціна лота — 413 тис. гривень без ПДВ. 

Науково-дослідний інститут «Буран» – державне підприємство, яке спеціалізується на дослідженнях та експериментальній розробці у сфері інших природничих і технічних наук.

Адреса місцезнаходження майна: м. Київ, вул. Німецька, буд. 1/32.

Об’єкт має перспективне місце розташування в Печерському районі Києва, поруч зі станцією метро "Палац "Україна", парком Марії Заньковецької, магазинами та відділеннями пошти, що робить актив перспективним для інвестування. Актив (нежитлова будівля) розташований на перехресті вулиць Німецької та Предславинської. 

До складу єдиного майнового комплексу входить 22/100 частки нежитлової будівлі інженерного корпусу загальною площею 1868,0 м².

На балансі підприємства знаходиться 2 одиниці транспортних засобів 1994 та 2003 років випуску та 9 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо). 

На балансі Підприємства відсутні об’єкти, що не підлягають приватизації.

Станом на 31 грудня минулого року частину нерухомого майна підприємства загальною площею 547,5 м² передано в оренду.

Згідно з умовами продажу новий власник зобов’язаний не допустити звільнення працівників та погасити заборгованості протягом 6 місяців.

Більше детальної інформації про об’єкт за посиланням — http://surl.li/eomekr