A A A K K K

49,7 млн гривень — результат онлайн-аукціону з приватизації ЄМК ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів»

19 липня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» на суму 49,7 млн гривень. Торги проходили в системі «Прозорро.Продажі». Також покупець додатково сплатить 9,9 млн гривень ПДВ, загальний економічний ефект може становити понад 59,6 млн гривень. 

Охтирський комбінат хлібопродуктів – діюче підприємство, що займається виготовленням борошна. Новий власник отримує актив зі значним потенціалом для розвитку, розташований у зручному місці з розвиненою логістикою. 

Придбаний об’єкт включає 259 одиниць нерухомого майна та інфраструктури (виробничі, складські, адміністративні, допоміжні будівлі та споруди тощо), 24 одиниці транспортних засобів та спецтехніки та 1 496 одиниць рухомого майна.

Згідно з встановленими умовами продажу новий власник зобов’язаний не допустити звільнення працівників та погасити заборгованості протягом 6 місяців.

Долучайтеся до приватизаційних аукціонів з метою підтримки економіки України та Сил оборони.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».